MENU
Acasă » Fişiere » Software

Intrări în secţiune: 13
Intrări afişate: 6-10
Pagini: « 1 2 3 »

  DirectX 9, 10
Postat de: admin Văzut: 483 Adăugat: 11 Feb 2012 Comentarii: 1
DirectX  9, 10

DirectX  9, 10 - Pachetul actualizat de biblioteci multimedia DirectX. 

Aceasta versiune este proiectat pentru instalare pe computerele utilizatorilor, si contine cele mai recente componente ale DirectX multimedia biblioteci. Pachetul de 

DirectX este necesar pentru buna functionare a multe jocuri moderne, grafica full color de afisare, audio / video si 3D-animatie.    

  Multi Password Recovery
Postat de: admin Văzut: 500 Adăugat: 11 Feb 2012 Comentarii: 1
Multi Password Recovery

Multi Password Recovery (MPR) - solutie multifunctionala pentru Windows pentru decriptare si parole pentru rezistenta. 

MPR instantaneu gaseste si recupereaza parole de la mai mult de 80 de aplicatii populare, fara a fi necesara interventia utilizatorului. Ea arata, de asemenea, parolele ascunse sub asteriscuri, copii SAM de fisiere, poate genera o noua parola, sa tina evidenta pe hard disk. In procesul de W2K/XP/2K3 blocat pentru citirea fisierelor si spectacole de inregistrare tasta Windows.

Multi Password Recovery (MPR) - solutie multifunctionala pentru Windows pentru decriptare si parole pentru rezistenta. MPR instantaneu gaseste si recupereaza parole de la mai mult de 80 de aplicatii populare, fara a fi necesara interventia utilizatorului. 

Ea arata, de asemenea, parolele ascunse sub asteriscuri, copii SAM de fisiere, poate genera o noua parola, sa tina evidenta pe hard disk. In procesul de W2K/XP/2K3 blocat pentru citirea fisierelor si spectacole de inregistrare tasta Windows.    

  7-Zip
Postat de: admin Văzut: 409 Adăugat: 11 Feb 2012 Comentarii: 0
7-Zip

7-Zip - Arhivare de fisiere gratuit cu un raport de compresie mare, care functioneaza pe majoritatea versiunilor de Windows. 

Ca rata de compresie 7-Zip este un lider printre programele similare libere si platit.

Programul sprijina criptare 256-bit AES, poate lucra cu formate de arhiva de multe, inclusiv 7z, RAR, CAB, ISO, ARJ, LZH, CHM, MSI, WIM, Z, cpio, RPM, DEB, NSIS, si altele. In majoritatea cazurilor, raportul de compresie este mai mare decat cea de RAR, cu exceptia unor date multimedia. 

Mai mult decat atat, se considera ca gradul de compresie 7-Zip este al doilea numai la PAQ ambalator si de modificarile GUI-KGB, care, insa, au un ordin de magnitudine mai mare de compresie timp.

Programul sprijina 64-biti sisteme de operare.Interfata programului este tradus in multe limbi, inclusiv in limba rusa. .    

  Wondershare Converter PDF
Postat de: admin Văzut: 383 Adăugat: 11 Feb 2012 Comentarii: 0
Wondershare Converter PDF


Wondershare Converter PDF - o solutie profesionala pentru convertirea fisierelor PDF in Microsoft Word, Microsoft Excel, Microsoft PowerPoint, HTML, EPUB si documente de tip text. 

Doar cu cateva clicuri, puteti converti fisiere PDF in format de tinta, cu aspectul skorostyu.

Ishodny uimitoare de text, imagini si hyperlink-urile pot fi stocate in exact generat Word, PowerPoint si dokumentah.S HTML Converter Wondershare PDF, puteti importa aproximativ 200 de fisiere PDF pentru un lot de conversie, sau selectati un anumit interval de pagini.    

  HyperCam 3
Postat de: admin Văzut: 404 Adăugat: 11 Feb 2012 Comentarii: 0
HyperCam 3


HyperCam 3 - o noua versiune a programului HyperCam populara, dezvoltat in colaborare cu Hyperionics LLC.

 Va permite de a capta si inregistra actiunea ecran, imagini video si de sunet in format AVI, WMV / ASF fisiere cu posibilitatea de editare a materialelor in continuare inregistrat.

 Ajuta la rapid si usor de a crea prezentari video, clipuri video de pregatire, video demo, salvati, reda filme, muzica sau jocuri.    

1-5 6-10 11-13