MENU
Acasă » Fişiere » Software » Soft

Multi Password Recovery
11 Feb 2012, 02:25:04


Multi Password Recovery (MPR) - solutie multifunctionala pentru Windows pentru decriptare si parole pentru rezistenta. 

MPR instantaneu gaseste si recupereaza parole de la mai mult de 80 de aplicatii populare, fara a fi necesara interventia utilizatorului. Ea arata, de asemenea, parolele ascunse sub asteriscuri, copii SAM de fisiere, poate genera o noua parola, sa tina evidenta pe hard disk. In procesul de W2K/XP/2K3 blocat pentru citirea fisierelor si spectacole de inregistrare tasta Windows.

Multi Password Recovery (MPR) - solutie multifunctionala pentru Windows pentru decriptare si parole pentru rezistenta. MPR instantaneu gaseste si recupereaza parole de la mai mult de 80 de aplicatii populare, fara a fi necesara interventia utilizatorului. 

Ea arata, de asemenea, parolele ascunse sub asteriscuri, copii SAM de fisiere, poate genera o noua parola, sa tina evidenta pe hard disk. In procesul de W2K/XP/2K3 blocat pentru citirea fisierelor si spectacole de inregistrare tasta Windows.


Download                   Descarcă

Categorie: Soft | Adăugat de: admin | Tag-uri: passwords, hack, Multi Password Recovery
Vizualizări: 501 | Descărcări: 0 | Comentarii: 1 | Rating: 5.0/2
Total comentarii : 1
Postat de: Muhammet, # 1 0  
Oh, Stacee? I know her. Not long after that Diana emailed me and we met in preosn, when she was my student during my first One on One, at the very end of last year Diana & Andrew got in front of my camera for a maternity

Doar utilizatorii înregistraţi pot adăuga comentarii
[ Înregistrare | Autentificare ]