MENU
Acasă » Fişiere » Software

Intrări în secţiune: 13
Intrări afişate: 11-13
Pagini: « 1 2 3

  FileZilla
Postat de: admin Văzut: 347 Adăugat: 11 Feb 2012 Comentarii: 0
FileZilla

FileZilla - cel mai bun liber FTP-manager, va va ajuta sa descarcati si sa incarcati fisiere de la diferite FTP-server. 

Programul este exacta, cu o interfata comoda si placuta, are un numar suficient de optiuni si oportunitati.

 Disponibil pentru diferite sisteme de operare, exista o versiune se poate instala pe o unitate flash. Usor de a actualiza fisierele de pe hosting dumneavoastra.    

  Ashampoo Meniu MyAutoPlay
Postat de: admin Văzut: 370 Adăugat: 11 Feb 2012 Comentarii: 0
Ashampoo Meniu MyAutoPlay

Ashampoo Meniu MyAutoPlay - un program conceput pentru a crea meniuri de navigare pentru discuri multimedia, demo, colectii de aplicatii portabile.
Deseori, atunci cand introduceti un CD comercial, acesta porneste automat, cu un meniu grafic care va permite de a face alegerea de a instala programul, afisand o pagina web, vizualiza materiale documentare sau de informatii, si asa mai departe.

Crearea de astfel de discuri si meniuri de mana - o multime de munca si necesita cunostinte de programare - si chiar daca aveti abilitati este nevoie de o perioada lunga de timp.     

  ESET Smart Security
Postat de: admin Văzut: 388 Adăugat: 10 Feb 2012 Comentarii: 0
ESET Smart SecurityESET Smart Security - sistem complet de securitate de la Eset companiei, combinandantivirus, anti-spyware modul, personal firewall si un modul de combatere a nedorite de e-mail buletine informative. Fiecare modul inteligent de securitate este configurat pentru a interactiona cu alte parti ale programului, asigurand astfel o protectie completa pentru computer, si ca nu este lipsit de importanta, cea mai buna utilizare a resurselor de sistem.


    

1-5 6-10 11-13