MENU
Acasă » Fişiere

Total intrări în director: 24
Intrări afişate: 11-15
Pagini: « 1 2 3 4 5 »

  FileZilla
Postat de: admin Văzut: 343 Adăugat: 11 Feb 2012 Comentarii: 0
FileZilla

FileZilla - cel mai bun liber FTP-manager, va va ajuta sa descarcati si sa incarcati fisiere de la diferite FTP-server. 

Programul este exacta, cu o interfata comoda si placuta, are un numar suficient de optiuni si oportunitati.

 Disponibil pentru diferite sisteme de operare, exista o versiune se poate instala pe o unitate flash. Usor de a actualiza fisierele de pe hosting dumneavoastra.    

  Ashampoo Meniu MyAutoPlay
Postat de: admin Văzut: 364 Adăugat: 11 Feb 2012 Comentarii: 0
Ashampoo Meniu MyAutoPlay

Ashampoo Meniu MyAutoPlay - un program conceput pentru a crea meniuri de navigare pentru discuri multimedia, demo, colectii de aplicatii portabile.
Deseori, atunci cand introduceti un CD comercial, acesta porneste automat, cu un meniu grafic care va permite de a face alegerea de a instala programul, afisand o pagina web, vizualiza materiale documentare sau de informatii, si asa mai departe.

Crearea de astfel de discuri si meniuri de mana - o multime de munca si necesita cunostinte de programare - si chiar daca aveti abilitati este nevoie de o perioada lunga de timp.     

  ESET Smart Security
Postat de: admin Văzut: 384 Adăugat: 10 Feb 2012 Comentarii: 0
ESET Smart SecurityESET Smart Security - sistem complet de securitate de la Eset companiei, combinandantivirus, anti-spyware modul, personal firewall si un modul de combatere a nedorite de e-mail buletine informative. Fiecare modul inteligent de securitate este configurat pentru a interactiona cu alte parti ale programului, asigurand astfel o protectie completa pentru computer, si ca nu este lipsit de importanta, cea mai buna utilizare a resurselor de sistem.


    

  Betonul. Generalitati , caracteristica
Postat de: admin Văzut: 622 Adăugat: 06 Ian 2012 Comentarii: 0
Betonul. Generalitati , caracteristica

Betonul  este un amestec de pietriș, nisip, ciment (sau asfalt, var hidraulic etc.) și apă, care se transformă prin uscare într-o masă foarte rezistentă și care se folosește în construcții

.


    

  Ce reprezinta Lemnul ?
Postat de: admin Văzut: 513 Adăugat: 05 Ian 2012 Comentarii: 0
Ce reprezinta Lemnul ?


Lemn este numele unui material natural care provine din plantele lemnoase, arbori, arbuști, copacii, etc, fiind compus în majoritate din celuloză șilignină și în mică parte din gume și rășini, materii tanante, materii colorante.

 

Lemnul, o materie de origine organică, este produs de plantele lemnoase care fac parte din grupa vegetalelor superioare cormofite - plante vasculare care sunt formate din țesutul lemnos xilen și țesutul liberian - floem.    

1-5 6-10 11-15 16-20 21-24